Strona główna » Klauzula Informacyjna

Klauzula Informacyjna

Klauzula Informacyjna.

Zgodnie z art. 13 ust. 1−2 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z 27.04.2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L 119, s. 1) – dalej RODO – informujemy:

Kto będzie administratorem Twoich danych osobowych?

Administratorem Twoich danych osobowych będzie ABIKOM.PL BIAŁARYBA.PL JACEK PIETRZAK z siedzibą przy os. Czecha 73B, 61-289 Poznań

Jakie są dane kontaktowe do administratora?

Adres mailowy: ado@abikom.pl

W jakim celu i na jakiej podstawie przetwarzamy Twoje dane osobowe?

  1. W celu umożliwienia Tobie zawarcia umowy zakupu oferowanych przez nas produktów oraz usług – Twoje dane osobowe są przetwarzane na podstawie udzielonej przez Ciebie zgody na przetwarzanie danych osobowych/zamiaru zawarcia umowy (art.  ust. 1 lit. b) RODO).
  2. W celu zrealizowania zawartej przez Ciebie umową kupna naszych towarów lub usług oraz wypełnić jej warunki – twoje dane osobowe są przetwarzane na podstawie zawartej umowy (art.  ust. 1 lit. b) RODO),
  3. W celu dokonania rozliczeń finansowych wynikających z zawartej przez Ciebie umowy – Twoje dane osobowe są przetwarzane na podstawie zawartej umowy (art.  ust. 1 lit. b) RODO),
  4. W celu realizacji obowiązków prawnych nałożonych na administratora – Twoje dane osobowe będą przetwarzane na podstawie zapisów powszechnie obowiązującego prawa (art.  ust. 1 lit. c) RODO),
  5. W celu promowania naszych produktów i usług oferowanych przez nasza firmę – Twoje dane osobowe są przetwarzane na podstawie udzielonej przez Ciebie zgody na przetwarzanie danych osobowych (art.  ust. 1 lit. a) RODO),
  6. W celu udzielenia odpowiedzi na przesłane do nas za pośrednictwem formularza kontaktowego zapytanie – Twoje dane osobowe są przetwarzane na podstawie udzielonej przez Ciebie zgody na przetwarzanie danych osobowych (art.  ust. 1 lit. a) RODO),
  7. W celu archiwizacji (zapewnienia możliwości dowodowych) – Twoje dane osobowe będą przetwarzane na podstawie realizacji naszego prawnie uzasadnionego interesu zabezpieczenia informacji na wypadek prawnej potrzeby wykazania faktów (art.  ust. 1 lit. f) RODO),
  8. W celu przeprowadzenia procesu rekrutacyjnego – Twoje dane osobowe są przetwarzane na podstawie udzielonej przez Ciebie zgody na przetwarzanie danych osobowych (art.  ust. 1 lit. a) RODO),
  9. W celu zawarcia oraz realizacji zawartej z Toba umowy o pracę – Twoje dane osobowe są przetwarzane na podstawie zawartej umowy (art.  ust. 1 lit. b) RODO).

 

Przez jaki okres administrator będzie przetwarzał Twoje daneosobowe?

W celach oznaczonych nr 1., 2. oraz 3. 9. powyżej – będziemy przechowywać Twoje dane osobowe przez okres niezbędny do realizacji zawartej umowy oraz dokonania rozliczeń wynikających z umowy.

W celu oznaczonym nr 4. Powyżej – będziemy przechowywać Twoje dane osobowe przez okres niezbędny do realizacji obowiązków prawnych nałożonych na administratora.

W celu oznaczonym nr 5. oraz 6. 8. – będziemy przechowywać Twoje dane osobowe do czasu odwołania udzielonej przez Cebie zgody na przetwarzani danych.

W celu oznaczonym nr 7. powyżej – będziemy przetwarzać Twoje dane osobowe przez okres przedawnienia jakichkolwiek roszczeń mogących powstać z tytułu realizacji zawartej umowy.
 

Kto będzie odbiorcom Twoich danych osobowych?

Administrator może przekazać Twoje dane osobowe tylko w sytuacji, gdy okaże się to niezbędne do realizacji zawartej przez Ciebie umowy. W takiej sytuacji Twoje dane osobowe mogą zostać przekazane podmiotom:

  1. którym administrator powierzył przetwarzanie Twoich danych osobowych (np. zleceniobiorcom wykonującym prace związane z zleconymi przez Ciebie zadaniami, firmie kurierskiej lub podwykonawcom, za pośrednictwem których zrealizowana zostanie umowa zakupu towarów lub usług).

 

Czy administrator będzie stosował wobec Twoich danych osobowych automatyczne podejmowanie decyzji?

Administrator nie będzie stosował wobec Ciebie automatycznego podejmowania decyzji w tym także profilowania. Przez profilowanie należy rozumieć dowolne zautomatyzowane przetwarzanie Twoich danych osobowych, które polega na wykorzystaniu danych osobowych do oceny niektórych Twoich czynników osobowych (analizy danych dot. Twojej sytuacji ekonomicznej, zdrowia, zainteresowań, przemieszczania się).  
 

Jakie przysługują Tobie uprawnienia?

  1. Prawo dostępu do Twoich danych.
  2. Prawo sprostowania, uzupełnienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania Twoich danych.
  3. Prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania Twoich danych.
  4. Prawo do przeniesienia Twoich danych.
  5. Prawo do cofnięcia udzielonej zgody, jeśli przetwarzamy Twoje dane na podstawie udzielonej przez Ciebie zgody. Możesz wycofać udzieloną zgodę w dowolnym momencie, w takiej samej formie w jakie ją udzieliłeś. Jej cofnięcie nie wpływa na zgodność przetwarzania danych przed wycofaniem zgody.

Szczegóły dotyczące sposobów realizacji powyższych uprawnień został określony w „Zasadach ochrony danych osobowych” dostępnych na naszej stornie internetowej oraz w naszej siedzibie.

Prawo do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.


Czy musisz podać swoje dane osobowe?

Podanie przez Ciebie danych osobowych jest dobrowolne. Jednak ich nie podanie uniemożliwi zrealizowanie zawartej przez Ciebie umowy zakupu oferowanych przez naszą firmę towarów i usług/udzielenie odpowiedzi na przesłane do nas za pomocą formularza kontaktowego zapytanie.   


Przejdź do strony głównej

Kołowrotek Shimano Stradic FL 4000

742,37 zł
Kołowrotek Shimano Stradic FL 4000 STRADIC jest już dobrze znanym i cenionym kołowrotkiem, który jest używany przez setki tysięcy wędkarzy na całym świecie. Już od wielu lat wszyscy wędkarze mają takie same doświadczenia. STRADIC jest mocny i niezawodny,…

Kołowrotek Shimano Stradic FL C 3000 XG

706,76 zł
Kołowrotek Shimano Stradic FL C 3000 XG STRADIC jest już dobrze znanym i cenionym kołowrotkiem, który jest używany przez setki tysięcy wędkarzy na całym świecie. Już od wielu lat wszyscy wędkarze mają takie same doświadczenia. STRADIC jest mocny i niezawodny,…
Dostępność: Towar dostępnyPlecionka Power Pro 0,28mm 275m Moss Green wytworzona została z 100% włókien Spectra. Zwarty splot i okrągły przekrój Tworzy równe i gładkie zwoje, idealnie układa się na szpuli Zminimalizowana nasiąkliwość Pozbawiona pamięci…
Dostępność: Towar dostępnyShimano Tribal Trench 12ft Rod Sleeve przeznaczony jest do transportu jednej wędki uzbrojonej w kołowrotek do długości 12ft około 194cm. System łączenia akcesoriów Aero Quiver Advanced Ekstremalnie grube…
Dostępność: Towar dostępnyPlecionka Power Pro 0,15mm 275m Moss Green wytworzona została z 100% włókien Spectra. Zwarty splot i okrągły przekrój Tworzy równe i gładkie zwoje, idealnie układa się na szpuli Zminimalizowana nasiąkliwość Pozbawiona…
Dostępność: Brak produktuKołowrotek Shimano Stradic FL 4000 STRADIC jest już dobrze znanym i cenionym kołowrotkiem, który jest używany przez setki tysięcy wędkarzy na całym świecie. Już od wielu lat wszyscy wędkarze mają takie same doświadczenia. STRADIC jest mocny i niezawodny,…

Wiadro Shimano Tribal Sync na kulki pelet

45,34 złProducent:SHIMANO
szt.Do koszyka
Dostępność: Towar dostępnyWiadro Shimano Tribal Sync na kulki pelet... Można założyć Siedzisko Shimano Tribal Sync Square Bucket (SHTSC23 dostępne oddzielnie) i zrobić poręczne krzesło.Dane techniczne:Kod produktu: SHTSC33PRozmiar (cm): 29x26x29,5Kolor: kamuflażowy…
Dostępność: Towar dostępnyKulki Shimano Tribal Isolate LM94 10mm 1kg Liver łączy w sobie najlepsze komponenty i składniki wyselekcjonowane, łatwo przyswajalne i oferujące bardzo długą pracę wabiącą karpie. Idealne proporcje składników, wymieszane w unikatowej recepturze,…
Dostępność: Brak produktuKulki PopUp Shimano Tribal Isolate RN20 15mm 100g łączą w sobie najlepsze komponenty i składniki wyselekcjonowane, łatwo przyswajalne i oferujące bardzo długą pracę wabiącą karpie. Idealne proporcje składników, wymieszane w unikatowej recepturze,…
Dostępność: Towar dostępnyWędka Shimano Tribal TX INTENSITY Spod Marker 3,66m 5,00lb najlepsze japońskie technologie produkcji blanku po raz pierwszy zastosowane w wędce typu spod. Blank niezwykle wydajny, wyjątkowo dokładny. Według naszych testerów: „najlepsza wędka…
Dostępność: Towar dostępnyKulki Shimano Tribal TX1 15mm 5kg Banana Pineapple oferuje fantastyczny stosunek jakości do ceny. Stworzono ja w oparciu o wysokiej jakości komponenty i atraktory, by gwarantować możliwie jak najszybsze brania. Seria obejmuje kulki proteinowe zanętowe,…
Dostępność: Towar dostępnyKulki Shimano Tribal TX1 15mm 5kg Ośmiornica Kałamarnica oferuje fantastyczny stosunek jakości do ceny. Stworzono ja w oparciu o wysokiej jakości komponenty i atraktory, by gwarantować możliwie jak najszybsze brania. Seria obejmuje kulki proteinowe…
Dostępność: Towar dostępnyKulki Pop Up Shimano Tribal TX1 12mm 100g Banan & Pineapple oferują fantastyczny stosunek jakości do ceny. Stworzono ja w oparciu o wysokiej jakości komponenty i atraktory, by gwarantować możliwie jak najszybsze brania. Seria obejmuje kulki…
Dostępność: Towar dostępnyHookbait Dip Shimano Tribal TX1 250ml Banana & Pineapple oferują fantastyczny stosunek jakości do ceny. Stworzono ja w oparciu o wysokiej jakości komponenty i atraktory, by gwarantować możliwie jak najszybsze brania. Seria obejmuje kulki proteinowe…
Dostępność: Towar dostępnyHookbait Dip Shimano Tribal TX1 250ml Squid & Octopus oferują fantastyczny stosunek jakości do ceny. Stworzono ja w oparciu o wysokiej jakości komponenty i atraktory, by gwarantować możliwie jak najszybsze brania. Seria obejmuje kulki proteinowe…

Wędka Shimano Sonora SW Match 4,20m 20g

175,42 złProducent:SHIMANO
szt.Do koszyka
Dostępność: Towar dostępnyWędka Shimano Sonora SW Match 4,20m 20g nowa seria wędzisk match dedykowanych do łowienia w wodach słodkich i słonych. Szybka akcja i duża moc przy bardzo progresywnym zachowaniu Mocny blank XT30 wzmocniony włóknem szklanym Lekkie przelotki SHIMANO…
Dostępność: Towar dostępnyWędka Shimano Aero X7 Precision Feeder 3,35m 60g - wszystkie wędziska SHIMANO z serii match oraz feeder, za sprawą swej uniwersalności, sprostają wymaganiom wędkarzy z całej Europy. Wraz z rosnącą popularnością…

Kołowrotek Shimano Twin Power FD 4000 XG

1 577,50 złProducent:SHIMANO
szt.Do koszyka
Dostępność: Towar dostępnyKołowrotek Shimano Twin Power FD 4000 XG Shimano Twin Power FD ma dumną 30-letnią historię. W 2020 r. nowo wydany model Shimano Twin Power FD jest wyposażony w metalowy rotor, który łączy w sobie filozofię Shimano Coresolid dotyczącą jakości…

Kołowrotek Shimano Twin Power FD C2000 S

1 462,21 złProducent:SHIMANO
szt.Do koszyka
Dostępność: Towar dostępnyKołowrotek Shimano Twin Power FD C2000 S Shimano Twin Power FD ma dumną 30-letnią historię. W 2020 r. nowo wydany model Shimano Twin Power FD jest wyposażony w metalowy rotor, który łączy w sobie filozofię Shimano Coresolid dotyczącą jakości…
Dostępność: Towar dostępnyKrętlik karpiowy Undercarp do szybkiej wymiany z klipsem pozwala nam na niezmiernie szybką wymianę przyponu. Ponadto specjalny klips zapewnia dodatkowe zabezpieczenie przyponu. Sprawdzi się znakomicie w sytuacjach, gdy często zmieniamy przypony.…